Over

Gallery Mother and me

Iedereen heeft ooit van tekenen gehouden. Liggend, voorovergebogen over je papier, zomaar, kleuren en vormen maken, alsof je zelf niet meer bestond.

Ooit.

De meeste mensen zijn er mee gestopt tegen de tijd dat ze iemand moesten worden.

Zonde, want er zijn al zoveel iemanden.

Ik kon nooit met tekenen stoppen. Ging niet.

En ben dus ook nooit helemaal een ‘iemand’ geworden. Gelukkig niet. Ik geloof derhalve nog steeds in wonderen en sprookjes en sta voor altijd met 1 been vast in een andere wereld. De schilderijen die daar uit geboren worden hangen inmiddels op veel plekjes die ik niet ken, meestal bij kinderogen in de buurt. Ik ben intens dankbaar voor al die bijzondere opdrachten.

Illustraties komen als origineel op papier, board, als kaart of als canvasdruk. En binnenkort ook op geboortekisten en groeimeters, een Ipad boek en misschien … misschien ook wel een kinderboek.

 

Bijzonder Natuurlijk!!!

Het werk wordt per medio 2013 vrijwel helemaal geschilderd met natuurlijke verf. Het Zwitserse wonder wordt gemaakt met de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit voor de natuur en voor het kunstwerk. De pigmenten zijn rijk en ademend, het water komt uit de meest zuivere plek van la Suisse.

Lascaux Resonance® Gouache is een nieuw product met karakteristieke eigenschappen: deze verf ondersteunt en bevordert de expressie van binnen uit en heeft dankzij de trillingsfrequenties en geurcomponenten een harmoniserende invloed op mens en omgeving.

Het resonantieprincipe – een belangrijke natuurwet!
Wie het een keer heeft meegemaakt, wil het steeds weer opnieuw ervaren: het inspirerende en oprechte gevoel van overeenstemming en harmonie. Aan elke vorm van communicatie tussen twee of meer systemen liggen de wetten van resonantie en harmonie ten grondslag. Zij vormen de onzichtbare brug die informatie-uitwisseling en wederzijds begrip mogelijk maakt.

Meer weten over deze bijzondere verf: http://www.resonance.nu/resonantieprincipe.html