Over

Gallery Mother and me

Iedereen heeft ooit van tekenen gehouden. Liggend, voorovergebogen over je papier, zomaar, kleuren en vormen maken, alsof je zelf niet meer bestond.

Ooit.

De meeste mensen zijn er mee gestopt tegen de tijd dat ze ‘iemand’ moesten worden.

Zonde, want er zijn al zoveel iemanden. Ik ben nooit een ‘iemand’ geworden denk ik, en toen ik het toch werd heb ik haar gauw weer uit gedaan. Een iemand is handig voor het hoofd, niet zo voor het hart.

De tekeningen die uit de niemand zijn geboren hangen inmiddels op veel plekjes die ik niet ken, meestal bij kinderogen in de buurt. Ik ben intens dankbaar voor al die bijzondere opdrachten.

Er wordt -heel lief- vaak gevraagd of ik al een kinderboek heb gemaakt. Dan antwoord ik altijd ‘ik ben er mee bezig’. Dat is ook zo. In mijn hart. Maar het heeft nog geen vorm gekregen. Als het komt wordt het vast een boek over eindeloze magie. Want eerlijk, het is een onbegrijpelijk mysterie wie ik ben en jij en wij, hoe een idee verschijnt en weer verdwijnt, hoe je zomaar iemand ontmoet, hoe een  tekening ontstaat, echt, ik weet het niet.

Als ik werk is dat meestal in stilte. Dat heeft iets bijzonders. ‘Stilte is zo nauwkeurig’  zei Mark Rothko, ik ben het met hem eens.

Bijzonder Natuurlijk!!!

Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijke materialen. Een klein Zwitserse wonder wordt gemaakt met de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit voor de natuur. De pigmenten zijn intens en het water komt uit een Zwitserse bron:

Lascaux Resonance® Gouache is een nieuw product met karakteristieke eigenschappen: deze verf ondersteunt en bevordert de expressie van binnen uit en heeft dankzij de trillingsfrequenties en geurcomponenten een harmoniserende invloed op mens en omgeving.

Het resonantieprincipe – een belangrijke natuurwet!
Wie het een keer heeft meegemaakt, wil het steeds weer opnieuw ervaren: het inspirerende en oprechte gevoel van overeenstemming en harmonie. Aan elke vorm van communicatie tussen twee of meer systemen liggen de wetten van resonantie en harmonie ten grondslag. Zij vormen de onzichtbare brug die informatie-uitwisseling en wederzijds begrip mogelijk maakt.

Meer weten over deze bijzondere verf: http://www.resonance.nu/resonantieprincipe.htmlComments are closed.

SPRING!
Life is an Adventure, share it
Selfreflection
Sisters
Love from my treehouse
Dicht Doosje: Het mooiste ben je (als je) Zelf