Tekst

Ik schrijf.
Herschrijf.

Vind woorden.

Voor copy of een plan.

Ik ont-dek een boodschap door te onderzoeken, te luisteren en me onder te dompelen in de materie. Om het ontdekte vervolgens in een taal te gieten die de lezer binnen kan laten. Helder en toegankelijk.

Geschreven taal is weliswaar niet allesomvattend maar het is een welkome brug tussen ons – als mensen. Een manier om elkaar te begrijpen, te raken, nieuwsgierig te maken, te ontroeren, te bereiken, te openbaren, aan te sporen, moedig te maken, tot fantaseren aan te zetten, te laten dromen en tot inzichten te brengen.

Ik schrijf voor uiteenlopende werelden. Van de onderwijswereld, het bedrijfsleven, magazines tot non-profitorganisaties of de reclamebranche*. Van projectplan, tot folder, tot websites en (digitale) media.

Daarnaast schrijf ik vrij werk, kinderverhalen en poëzie, waarbij de tekst zonder logica via mijn hart, door mijn hoofd, naar mijn tikkende vingers mag wandelen.

Indien gewenst illustreer ik bij de geschreven tekst ter verheldering ende vermaak.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 06 588 88 060.

Happy to tell your story.

* Ik ga voor groen. Dat betekent dat ik niet (meer) schrijf voor reclamecampagnes die zich richten op het verhogen van het consumptiegedrag maar alleen op bewustwording of zogenaamde ‘groene voeten projecten’. Gewoon, omdat we ergens moeten beginnen.