Tekst

Pep schrijft.
Herschrijft.

Vindt woorden. Of ze vinden haar.

Voor copy of een plan.

Pep ont-dekt een boodschap door te onderzoeken, te luisteren en zich onder te dompelen in de materie. Om het ontdekte vervolgens in een taal te gieten die de lezer binnen kan laten. Helder en toegankelijk.

Geschreven taal is weliswaar niet allesomvattend maar het is een welkome brug tussen ons – als mensen. Een manier om elkaar te begrijpen, te raken, nieuwsgierig te maken, te ontroeren, te bereiken, te openbaren, aan te sporen, moedig te maken, tot fantaseren aan te zetten, te laten dromen en tot inzichten te brengen.

Pep schrijft voor uiteenlopende werelden. Van de onderwijswereld, het bedrijfsleven, magazines tot non-profitorganisaties of de reclamebranche*. Van projectplan, tot folder, tot websites en (digitale) media.

Daarnaast schrijft Pep vrij werk, kinderverhalen en poëzie, waarbij de tekst zonder logica via het hart, door het hoofd, naar tikkende vingers mag wandelen.

Indien gewenst illustreert Pep bij de geschreven tekst ter verheldering ende vermaak.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via 06 588 88 060.

Happy to tell your story.

* Pep gaat voor groen. Dat betekent dat Pep niet (meer) schrijft voor reclamecampagnes die zich richten op het verhogen van het consumptiegedrag maar alleen op bewustwording of zogenaamde ‘groene voeten projecten’. Gewoon, omdat we ergens moeten beginnen.